Referanser

Vi hos Norengros – Erik Tanche Nilssen AS har i en årrekke vært leverandør til lokale klubber, foreninger og lag.

Med våre kvalitetsriktige produkter, raske leveringer og gode tilgjengelighet har vi levert toalett- og tørkepapir, servietter og kopper, kaffe, kulepenner, blokker, renholdsmidler og -utstyr til store og små klubber, lag og foreninger rundt om i hele Telemark.

Gjennom vårt konsept for «dugnadssalg» har skoleklasser, idrettslag, interessegrupper og russebusser (for å nevne noen) skaffet gode inntekter til sine aktiviteter. De gode historiene er mange – nedenfor følger et lite knippe.

Urædd håndball logo

Urædd håndball

Urædd Håndball har hatt dugnad og solgt toalettpapir og kjøkkenruller via Norengros to ganger i året i flere år nå.

De to siste årene har vi også solgt tilleggsprodukter som vaskemidler, spylervæske og tennbriketter.

Urædd Håndball har hatt stor suksess med dette og vi er veldig fornøyde med Norengros som leverandør.

Vi har fått god og tilfredsstillende service og opplever Norengros som en stabil, serviceinnstilt og imøtekommende samarbeidspartner. 

Med hilsen

Mariann Michelsen

Dugnadsansvarlig i Urædd Håndball
Gjerpen IF logo

Gjerpen IF

Gjerpen Fotball har siden 2012 gjennomført to årlige dugnader ved salg av toalettpapir, kjøkkenruller, dugnadsrent, tennbriketter og spylervæske. Dette er en god inntektskilde for klubben og klubbens medlemmer synes dette er en dugnad det er lett og gjennomføre da det er produkter som alltid trengs i et hjem.

Vi opplever service til Norengros Erik Tanche Nilsen veldig god. Bestillingslister og produktark lages slik vi ønsker. Vi bestiller kun antall forhåndsolgte produkter slik at klubben ikke har noen risiko.

Produktene er gode og leveringen kommer til avtalt plass og tid.  

May Britt Søgård.

Leder av Gjerpen fotball 2008 – 2019.


Elever ved Gimsøy skole

Elever ved Gimsøy skole

Takk til Norengros Erik Tanche Nilssen AS for at de gir gode avtaler til skoleklasser. De er med på å støtte/hjelpe ungdom i lokalmiljøet til å få realisert en uforglemmelig skoletur. Vi har lært mye og vært heldige å få oppleve en slik tur med Aktive Fredsreiser. Det har vært spennende å se hvordan ting var før, f.eks. i konsentrasjonsleirene under 2. verdenskrig og Berlin-muren. Etter denne turen har klassen fått et enda bedre samhold. Samarbeidet med Norengros var en viktig del av det å kunne klare kostnaden for turen. Det var lett å selge sekker med toalettpapir og tørkepapir, det har alle bruk for. Dette ble en uforglemmelig tur, og kan anbefales til alle!

Rebecca Kalbekkdalen og Silje Gundersen Skoletur våren 2014 med Gimsøy skole, Skien

Har du spørsmål underveis?

Hør med Kim André

99 11 48 59

Send oss en e-post

ordre@etn.no