Informasjon og betingelser

Skal klassen på tur, laget på cup, trenger dere penger til russefeiringen? Trenger klubben nytt utstyr eller foreningshuset oppussing? Det er mye penger å tjene på salg av dagligdagse forbruksvarer.

Vi har et velprøvd, enkelt og risikofritt opplegg for dugnadssalg av helt vanlige forbruksvarer alle hjem bruker hele tiden.

Hvordan fungerer det?

På disse sidene finner du et knippe «dugnadsprodukter» det er enkelt å selge og hvor fortjenesten for den jobben du gjør er god. Du finner en kalkulator som beregner fortjenesten din, produktark og salgslister som gjør jobben enklere, og du kan bestille varer direkte fra handlelisten. Lyst til å komme i gang? Slik fungerer det: 

 1. Se på produktene og bruk kalkulatoren til å bestemme hvor mye som skal selges av hva, sett gjerne et mål. 
 2. Selg det du kan – det er lurt å forhåndsselge så du slipper å kjøpe mer enn du har solgt. Bruk salgshjelpemidlene når du selger; last ned produktark for de produktene som skal selges – produktarkene kan kopieres opp og deles ut eller postes på Facebook og i Messenger så kundene får informasjon om varen de kjøper. Og last ned salgslisten – i den er det enkelt å notere hvem dine kunder er og hva de har kjøpt. 
 3. Summer salget fra alle som er med. Tips; bruk salgslisten – en linje for hver deltager. 
 4. Bestill det dere samlet har solgt. Send oss en bestilling fra nettsiden her (angi antall i kalkulatoren, gå til bestilling, legg inn navn mv og send oss bestillingen), eller ring oss på tlf 35904050. Dere bestiller bare det dere har solgt, hos oss er det ingen krav til at dere må kjøpe hele kartonger eller paller, eller fylle opp en hel lastebil for den saks skyld. 
 5. Når vi mottar bestillingen tar vi kontakt for å avtale leveringstid og sted. Leveringstiden vil være ca 1 uke og kan variere litt avhengig av hvor mye som er solgt (noen ganger har vi nok på lager, da kan det gå raskere). Dere kan velge om vi skal levere alt til ett sted eller om dere vil hente selv fra vårt lager (utlevering fra vårt lager innenfor lagerets ordinære åpningstid kl 08-16). 
 6. Når vi har levert kan hver dugnadsdeltager levere til sine kunder og motta betaling fra dem. Om en kunde har ombestemt seg og dere ikke får levert ut alt, kan det returneres til oss innen 10 dager. 
 7. Når vi har levert sender vi faktura med 15 dagers forfall til kontaktpersonen. Om dere returnerer noe til oss får dere en kreditnota som trekkes fra ved betaling. 


Dugnads-betingelser

 • Alle priser er oppgitt inklusive merverdiavgift. Det tilkommer ingen gebyrer eller andre avgifter. 
 • Levering skjer fritt levert en adresse (en samlet levering). Ved flere leveringer belastes faktisk frakt.
 • Betalingsbetingelsene er netto pr 15 dager. 
 • Retur av usolgte varer forutsetter at returnert vare er uskadet og i original emballasje. -

For øvrig gjelder våre standard salgs- og leveringsbetingelser.

Har du spørsmål underveis?

Ring kundeservice

35 90 40 50

Send oss en e-post

ordre@etn.no